Khilana Maasmechelen - Voetreflexologie, Bachbloesemadvies, andere werkwijzen Limburg

Bachbloesemadvies

Voel jij je niet lekker in je vel? Ben je angstig, onzeker, nerveus, pieker je veel,...? Dan zijn Bachbloesems misschien wel iets voor jou!

De Bachbloesemtincturen werden in de eerste helft van de 20ste eeuw ontwikkeld door Dr. Edward Bach. Door te genezen van een ernstige ziekte bewees hij hoe bepalend ons denken en voelen is voor onze gezondheid. Vanuit zijn verbondenheid met de natuur ontwikkelde hij in totaal 38 geneeskrachtige bloesemtincturen die overeenstemmen met 38 gemoedstoestanden. Deze tincturen werken energetisch en herstellen het evenwicht van negatieve gedachten en gevoelens.

Als bachbloesemadviseuse is het vooral belangrijk om aan de hand van een intakegesprek inzicht te verwerven in jou persoonlijkheidstype. Van daaruit kunnen we samen zien welke gemoedstoestanden uit evenwicht zijn en deze weer harmoniseren d.m.v. de passende bloesemtinctuur.

Van deze bloesemtinctu(u)r(en) worden druppeltjes opgelost in water waarvan je gedurende de dag kleine slokjes drinkt. De duur en de hoeveelheid van het gebruik is afhankelijk van persoon tot persoon.

Op een zachte en veilige manier brengen Bachbloesems beweging in onze vastgeroeste patronen. Jong en oud, mens en dier kunnen gebruik maken van deze heilzame bloesems. Maar alleen jij kan ervaren wat dit voor jou kan betekenen!

Bachembloesemadvies Limburg
Bachembloesemadvies Limburg