Khilana Maasmechelen - Voetreflexologie, Bachbloesemadvies, andere werkwijzen Limburg

Meditatie en Soundhealing

Bij khilana kun je niet enkel terecht voor individuele sessies maar ook voor groep sessies zoals meditatie en soundhealing.

De meditatie-avonden zijn ceremonies van geleide meditaties op basis van visualisaties gecombineerd met klank, rituelen en het delen van oude kennis. Elke avond is er een bepaald thema met als doel jouw bewustzijn meer te openen en jou dichter bij jezelf te brengen. Ook individuele sessies of sessies op maat of zelfs als teambuilding zijn mogelijk.

Tijdens een soundhealing dompelen wij jou als het ware onder in een 1.5 uur durende klankenbad. Klank is trilling dat diep in jouw cellen doordringt, transformeert en heelt. Elk geluid heeft een ander effect op het lichaam en raakt een andere laag. Zo kan losgelaten worden wat jou niet meer dient. We maken gebruik van sjamanendrums, klankschalen, stemgeluiden, rainsticks, ratels, belletjes, hapi en meer…

Al deze avonden worden met liefde neergezet en zijn elke keer anders. Voor data’s volg de facebook pagina van Khilana of neem gerust contact op voor meer informatie.

Meditatie en soundhealing Limburg
Meditatie en soundhealing Limburg