Khilana Maasmechelen - Voetreflexologie, Bachbloesemadvies, andere werkwijzen Limburg

Oorkaarsen

Oorkaarsen zijn een oud gebruik dat zijn oorsprong kent bij de Hopi-indianen. Een holle katoenen kaars gedrenkt in bijenwas en kruiden wordt aangestoken en in de gehoorgang geplaatst. Hierdoor ontstaat een aangenaam en verwarmend effect. Bloeddoorstroming en lymfe in het hoofd worden gestimuleerd. Indien je last hebt van een verkoudheid, oorsuizen of (chronische) sinusitis kun je veel baat hebben bij deze toepassing omdat gehoorgang en sinusholtes gereinigd en ontsmet worden. Een bijkomende troef is dat het zachte geknetter van de vlam voor een unieke en zeer ontspannende ervaring zorgt!

Bij epilepsie, buisjes, oorontsteking, een beschadigd trommelvlies of allergie voor bijenwas laat je deze toepassing best achterwege.

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage

Deze korte maar effici├źnte Chinese massage stimuleert de acupunten en meridianen. Je hoofd voelt weer vrij en licht en alle spanningen in nek en schouder verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze heilzame massage bevordert de circulatie van de levensenergie (qi) en brengt zowel geest als lichaam in balans.

massage-olie
behandelruimte