Khilana Maasmechelen - Voetreflexologie, Bachbloesemadvies, andere werkwijzen Limburg

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een eeuwenoude massagevorm waarbij specifieke reflexzones op de voet gemanipuleerd worden. Deze zones staan via zenuwbanen en meridianen in verbinding met lichaamsdelen en organen. Je kunt stellen dat je voeten je hele lichaam weerspiegelen. Door het toepassen van voetreflexologie wordt dus als het ware je hele lichaam beïnvloed.

Een sessie voetreflexologie werkt niet alleen heerlijk ontspannend, het verbetert ook de bloeddoorstroming, maakt nieuwe energie vrij en stimuleert het immuunsysteem. Vele acute en chronische klachten worden positief beïnvloed door het regelmatig toepassen van deze heilzame massage.

Ervaar zelf hoe je je meer in balans voelt na een sessie. Voetreflexologie werkt dan ook zowel fysiek als mentaal en zelfs op emotioneel vlak. Het brengt je een stap dichter bij je ware, gezonde Zelf.

voetreflexologie, psychozonemassage

Psychozonemassage

Psychozonemassage valt onder voetreflexologie, maar is een zachtere vorm van masseren waardoor er een diepere ontspanning ontstaat. Tijdens deze sessie wordt de nadruk gelegd op het ontladen van mentale, maar ook fysieke spanningen. Ook het hormonaal stelsel wordt positief beïnvloed. Bij gevoelens van neerslachtigheid, hyperventilatie, burn-out, fybromyalgie,... kun je zelfs verbetering ervaren na het ondergaan van deze aangename en zachte massagevorm.