Khilana Maasmechelen - Voetreflexologie, Bachbloesemadvies, andere werkwijzen Limburg
Nathalie Malecki Khilana

Over mezelf

Dag mooi mens, welkom op mijn website. Mijn naam is Nathalie Malecki en mijn passie is mensen helpen om zich beter in hun vel te voelen. Vanuit mijn interesse in alles wat met natuurlijke gezondheid te maken heeft, ben ik in 2007 gestart met de 3-jarige opleiding voetreflexologie te Syntra Hasselt.

Halverwege mijn voorbereidend jaar raakte ik besmet met het eppstein-bar virus. Het virus dat klierkoorts veroorzaakt. Een jarenlange zware chronische vermoeidheid volgde. Ik worstelde me door mijn leven en door deze opleiding heen en slaagde gelukkig met glans. De algemene westerse geneeskunde liet mij echter grotendeels in de steek waardoor ik op mezelf aangewezen was in het herstellen van mijn balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak om weer levenskwaliteit te kunnen ervaren. De opgedane kennis uit de opleiding en het frequent ondergaan van sessies voetreflexologie vormden mee de basis van mijn herstelproces.

Verder volgde ik nog enkele korte opleidingen waaronder reiki, oorkaarsensessies, hotstone massage en Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage.

In 2010 starte ik mijn onderneming in bijberoep. Vervolgens koos ik in 2015 voor de 1-jarige opleiding tot Bachbloesemadviseuse bij de Bosrank in Herk-de-Stad. Deze opleiding bracht me nog meer inzicht in hoe onze emoties en ons VOELEN bepalend zijn voor onze gezondheid.

Vanaf 2018 opende zich mijn sjamanenpad en kreeg ik in een ceremonie als medicijn de Spiritnaam Golden Eagle Light. Ik volgde verschillende healeropleidingen en een langdurig traject in Paleolitic Sjamanisme wat betrekking heeft op het herstellen van onze natuurlijke staat van zijn in verbinding en evenwicht met de wereld rondom ons.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk "je goed voelen" is en ben ik gedreven om jou te ondersteunen in het herstellen van je innerlijk evenwicht zodat jij steeds meer van jezelf kunt houden en helemaal in je eigen unieke kracht gaat staan.
“We are all Sparks of the same Source, walking each other Home!”

Hartegroet,

Nathalie

Khilana
Nathalie Malecki - Khilana
behandelruimte Khilana