Khilana Maasmechelen - Voetreflexologie, Bachbloesemadvies, andere werkwijzen Limburg

Over mezelf

Mijn naam is Nathalie Malecki, gehuwd en mama van 2 schatten van kinderen. Mijn passie is mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vanuit mijn interesse in alles wat met natuurlijke gezondheid te maken heeft, ben ik in 2007 gestart met de opleiding voetreflexologie te Syntra Hasselt.

Halverwege mijn voorbereidend jaar raakte ik besmet met het eppstein-bar virus. Het virus dat klierkoorts veroorzaakt. Een jarenlange chronische vermoeidheid volgde. Ik worstelde me door mijn leven en door deze 3-jarige opleiding en slaagde met glans. De opgedane kennis uit de opleiding en het frequent ondergaan van behandelingen voetreflexologie vormden de basis van mijn herstel.

Ik volgde nog enkele korte opleidingen waaronder reiki, oorkaarsen, hotstone massage en Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage.

In 2010 starte ik mijn onderneming in bijberoep. Vervolgens koos ik in 2015 voor de 1-jarige opleiding tot Bachbloesemadviseuse bij de Bosrank in Herk-de-Stad. Deze opleiding bracht me nog meer inzicht in hoe onze emoties en ons VOELEN bepalend zijn voor onze gezondheid.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk "je goed voelen" is en ben ik nog meer gedreven om jou te helpen weer in evenwicht te komen en je innerlijke kracht terug te vinden. Voetreflexologie en Bachbloesems zijn daarbij een uitstekend hulpmiddel!

Khilana
Nathalie Malecki - Khilana
behandelruimte Khilana